Udlejning af campingvogne i Nordjylland, direkte ved Limfjorden i Nibe, 15 km  fra Aalborg, på Sølyst Camping & Hytteferie - en moderne og familievenlig campingplads

Forside     Aktiviteter og seværdigheder     Faciliteter     Luksushytter / Feriehuse     Campinghytter     Værelser     Campingvogne     Booking     Priser

Sølyst Camping & Hytteferie
 
Løgstørvej 2
9240 Nibe
tlf.   +45 98351062
fax. +45 98353488
E-mail   -   Web

Se mere: KLIK HER


Udlejning af campingvogne.
2 stk. caravelair køjevogne fra 2005 med toilet og fortelt med fast gulv.

Der er fast dobbeltseng i forenden af vognen, ved siden af toilettet. Der kan lukkes af til sove-rummet. I vognen findes farve TV og gasvarmeovn

Sølyst Camping & Hytteferie er beliggende direkte ved Limfjorden i Nibe, 15 km fra Aalborg i Nordjylland.
Har man brug for overnatning i Nibe eller Aalborg området, er Sølyst Camping & Hytteferie et godt valg, med den naturskønne og centrale beliggenhed i Nordjylland, samt det store udvalg i overnatningsmuligheder med feriehuse, campinghytter, værelser og campingvogne. 

Der er køjeseng i bagenden af vognen ( kan lukkes af med forhæng ), samt siddegruppe overfor køkkenet, hvor der er mulighed for opredning til 2 børn eller 1 voksen.

Der er fjordudsigt både fra siddegruppen i vognene, samt fra forteltet.  

Udsigten over campingpladsen, vandlandet og Limfjorden fra vore udlejningsværelser med eget bad og toilet.

Vognene er forsynet med service, kogegrej, kaffemaskine, elkogekande, dyner og puder, samt fortelt med fast gulv, bord og stole, miniovn, støvsuger og køleskab m/fryser.

Der er god plads til 6 personer i forteltet med fast gulv.               Husdyr er ikke tilladt i udlejnings-                                                  campingvognene. 
Der henvses til vore campinghytter. KLIK HER

Den direkte adgang til Limfjorden ved den børnevenlige strand, giver rige muligheder for sejlsport, sejlads med kano og kajak, windsurfing, vandcykling, lystfiskeri af hornfisk, havørreder, ål og fladfiskeller blot afslapning.

Vandland med børnebassin, stort bassin, samt bassin med vandrutschebaner. 
                  Gratis for campingpladsens gæster.

Der er legeplads med mange gode aktiviteter, hoppepude, minigolf, petanquebane, fodboldbane, bålplads, bordtennis, fuglevoliere, badebro, spillehal, trådløst Internet overalt. 


Det lavt vandede område udenfor campingpladsen er et eldorado for børnene, der elsker at fange krabber og småfisk.

Fjorden har en god vandkvalitet, der sommeren igennem overvåges og tages prøver fra.
    Sølyst Camping & Hytteferie / Bed & Breakfast         Løgstørvej 2         9240 Nibe         e-mail: soelyst@dk-camp.dk          www.soelyst.dk-camp.dk